Het Project

Op een schitterende plek in de wijk gaan wij 18 woningen realiseren. Tien tweekappers, zes midden- en twee hoekwoningen. Stijlvolle architectuur en hagen langs de voortuintjes maken de familie herkenbaar, en ondertussen zingt elk vogeltje zoals het gebekt is!

'Kom je ons nieuwe huis bewonderen? Vanaf de rotonde eerste weg rechts en je bent er al!' Hoort u het uzelf al zeggen? Hier, aan de Catshoek en de Potakker, woont u op een ideale locatie. Lekker dicht bij de uitvalsweg, vlakbij (of zelfs grenzend aan) het watergebied en op loopafstand van dagelijkse voorzieningen als school en supermarkt. Wilt u uitgebreider shoppen, dan vindt u een paar minuten verderop Winkelcentrum de Mare.

Krachtige architectuur, donkerrode gevelstenen met grijze keramische dakpannen geven de woningen een warme, rijke uitstraling. Statige dwarskappen en contrasterende daklijsten zorgen voor een sterk karakter. In de voorgevel heeft de architect bovendien een trucje toegepast. De optisch verlaagde dakrand geeft de woning een landelijk karakteristiek, terwijl de rechte gevel u van binnen alle ruimte biedt. Roedes in de ramen, gemetselde vensterbanken en luxe, omlijste voordeuren maken het plaatje helemaal af.