hoekwoning

Type Martinet

Deze hoekwoning, aan de rechterkant van het blok, heeft exact dezelfde indeling en afmetingen als de middenwoningen van het type Moineau.

De hoekligging biedt extra voordelen. Zo geniet u in de keuken en slaapkamer 2 van meer daglicht door de twee ramen in de zijgevel. Daarnaast heeft u een bredere tuin met eigen grond langs de zijkant van de woning. En u woont natuurlijk halfvrij!

Martinet

hoekwoning

Type Martinet+

De linker hoekwoning springt eruit door zijn dwarskap en het perceel van maar liefst 310 m2. De woning is bovendien breder dan de andere in het blok.

Begane grond
De voordeur aan de zijkant van de woning is voorzien van een luifel, zoals het grote raam ernaast is voorzien van een even contrastrijke bovenlijst. In de hal vindt u de trap, meterkast en het ruime toilet dat de voorgevel twee stijlvolle raampjes bezorgt.

De woonkamer is gericht op de diepe tuin, waarop ook het zijraam zicht biedt. Aan de voorzijde van de woning zijn vele keukenopstellingen mogelijk.  

1e verdieping
Boven treft u een badkamer en drie slaapkamers, waarvan er één een extra raam in de zijgevel heeft.

2e verdieping
De dwarskap biedt ruimte voor twee slaapkamers. Of een kantoor en hobbyruimte, net wat u wilt. Beide puntgevels zijn voorzien van een raam. Bij de trap vindt u aansluitingen voor wasapparatuur.

Martinet+

Meerwerkopties

  • openslaande tuindeuren in de achtergevel
  • een uitbouw van 2.40 meter diep
  • een dakkapel
  • Opdelen zolder in een voorzolder en één of twee (slaap)kamers