Twee-onder-een-kap

Type Grand Heron

Begane grond
Op twee exclusieve percelen, supergroot en aan het water, staan onze Grand Herons. De woonkamer bevindt zich in de sfeervolle uitbouw. Door de hoge ramen van vloer tot plafond heeft u fantastisch uitzicht op de brede plas met haar eilandjes. De uitbouw is te vergroten met een fraaie ronde erker.

De open keuken is voorzien van openslaande tuindeuren. Vragen uw culinaire uitspattingen om nóg meer ruimte? Dan kunt u de inpandige berging laten inkorten zodat de keuken groter wordt. Een unieke mogelijkheid dankzij niet-dragende binnenmuren.

De berging, die u via de hal binnendoor bereikbaar kunt maken, is voorzien van openslaande houten deuren. Dit geeft de voorgevel extra uitstraling. Om dezelfde reden is het ruime toilet voorzien van twee mooie raampjes. De voordeur bevindt zich aan de zijkant.

1e verdieping
Hier vindt u drie grote slaapkamers, allen met openslaande ramen. Slaapkamer 3 biedt toegang tot de berging/zolder boven de uitbouw van de woonkamer. De badkamer is ruim en wordt standaard voorzien van ligbad.

2e verdieping
Wilt een extra slaapkamer, kantoor en/of hobbyruimte? Dankzij de dwarskap kunt u op deze zolder zelfs twee aparte ruimtes creëren! Ramen in beide gevelpunten laten aan twee kanten daglicht binnen. Op zolder vindt u ook de aansluitingen voor uw wasapparatuur.

De Grand Heron

Meerwerkopties

  • een uitbouw van 2.40 meter diep
  • inpandige berging in te korten ten behoeve van keuken
  • erker aan de voorzijde
  • een dakkapel
  • Opdelen zolder in een voorzolder en één of twee (slaap)kamers