De Woningen

Ruimte en vrijheid
Alle woningen hebben een ruime, tuingerichte woonkamer, waarbij de tweekappers standaard zijn uitgevoerd met openslaande tuindeuren. Deze indeling biedt u volop vrijheid in zowel de woninginrichting als de keukenopstelling.

Specials!
Dit plan bevat vier extra bijzondere woningen. De eerste is de hoekwoning tegen de hoofdweg aan, oftewel het visitekaartje van de wijk (Martinet+, bouwnr. 1). Deze is opgeluisterd met een luifel boven de voordeur en een extra groot zijraam ter hoogte van de woonkamer. Hij is ook breder dan de andere rijwoningen én staat op een veel groter perceel.

De andere drie specials (bouwnr. 10, 11, 18) zijn tweekappers met zicht op het water. Twee hiervan, de Grand Herons, staan op buitengewoon grote kavels en zijn uit te breiden met een ronde erker. Echte droomwoningen!

Sanitair
De toiletten en badkamers worden standaard compleet afgewerkt, inclusief sanitair en hangend toilet (Sphinx). De badkamers van de tweekappers krijgen tegels tot aan het plafond. Ons standaardpakket biedt ruime keuze. U mag natuurlijk ook na oplevering uw badkamer en/of toilet zelf afwerken.

Stadsverwarming
Alle woningen in Vroondermeer Noord zijn aangesloten op stadsverwarming van de HVC. Geen gas en geen cv-ketel in huis dus. Dit betekent milieuvriendelijker wonen en koken op een inductieplaat.

Parkeren
Alle twee-onder-een-kapwoningen hebben één eigen parkeerplaats op eigen terrein. Voor alle overige auto's is er een centrale parkeerplaats.