Thuis in Vroonermeer

Een comfortabele woning in een omgeving die dorps aanvoelt. Met recreatiegebied en geweldige speelmogelijkheden voor kinderen om de hoek, en een bruisende stad op fietsafstand. Waar is het lekkerder thuiskomen dan hier?

De wijk Vroonermeer Noord, die een kleine 700 woningen gaat tellen, ligt tussen Alkmaar en Sint Pancras. Tussen dit oude dorp en de nieuwe wijk wordt een groot water met groene eilandjes aangelegd. Aan, in en op het water is het heerlijk wandelen, picknicken, vissen en spelen.

Aan de westzijde van de wijk verrijst een heuse natuurlijke wal, met speelveldjes aan de voet. Deze fungeert enerzijds als geluidsbarrière langs de Schagerweg, en vormt anderzijds een uniek, natuurlijk decor.

Wegenstructuur
De wijk is 'opgehangen' aan de Laan van Bergama, de weg die door het hart van de wijk slingert. De zijwegen met woningen zijn niet doorgaand. Lekker rustig dus, zodat u en de kinderen in elke zijstraat veilig kunnen genieten van de brede groenstrook met speelplaatsen. De wijk wordt omlijst door een fiets- en wandelpad.